Voorwaarden

In het midden- en hoofdseizoen zijn alleen weekboekingen mogelijk. Deze lopen van zaterdag 16.00 uur tot de zaterdagochtend erop volgend. Afwijkingen hiervan alleen in overleg met verhuurder en dan alleen van te voren. In het laagseizoen is een boeking van minimaal 3 nachten vereist. Om 10.00 uur moet u het appartement weer opgeruimd en netjes achterlaten. Daarmee bedoelen we: in de staat waarin u het heeft aangetroffen. De schoonmaak wordt voor u gedaan.
De prijzen zijn inclusief stroomgebruik en water. Exclusief de (verplichte) schoonmaak van €95,- tevens vragen we een borg van €300,-. Deze wordt na ontvangst van de geretourneerde sleutels na uw verblijf, indien er geen schade of vervreemding is veroorzaakt in de huurperiode, weer teruggestort. Bij boeking wordt 30% aanbetaling gevraagd. Na ontvangst daarvan is de boeking definitief en zal dat als zodanig op de boekingskalender te zien zijn. 6 Weken voor de geplande huur vragen wij u het restant te storten. Tot aan die tijd kan nog geannuleerd worden. Daarbij vervalt dan wel de 30% aanbetaalde huur aan de verhuurder. Indien de reservering binnen 6 weken voor de aanvang van de huurperiode plaatsvindt, moet het volledige huurbedrag (inclusief borg en schoonmaakkosten) in een keer worden betaald. In de periode vanaf de inmiddels dan volledig betaalde huur (dus 6 weken voor aanvang van uw verblijf) kan niet meer geannuleerd worden en vervalt de betaalde huur aan de verhuurder.

Tip: sluit altijd een annuleringsverzekering af!

Voor meer informatie of langere periodes huur (4 weken of meer): neem contact op via het contactformulier.
N.B. Bij het boeken start de eerste dag in het midden- en hoogseizoen op een zaterdag. In een scheidingsweek geld het meeste aantal dagen in het hoog- of laagseizoen. Wilt u een afwijkende start- of vertrekdatum boeken in het laagseizoen, stuur ons dan even een email.